fbpx

Over ons

Onze service

Uw auto weer stralend schoon!

Wij zijn een snel groeiend autopoetsbedrijf in Maassluis. 010 CarCleaning is een poetsbedrijf dat zich bekend heeft gemaakt door het leveren van diensten met zorg en hoge kwaliteit. Door veel vraag naar deze diensten is 010 CarCleaning te Maassluis gegroeid van een klein poetsbedrijf tot een professionele organisatie. Wij zorgen voor een totale reconditionering van personenauto’s en bedrijfsauto’s, voor zowel particulieren als bedrijven. Voor een schone auto bent u bij autopoetsbedrijf 010 CarCleaning in Maassluis aan het juiste adres. Na een poetsbeurt bij 010 CarCleaning glimt uw bolide als nieuw, alsof hij zo de showroom is uitgereden. Wij zijn consistent in het leveren van kwaliteit. De tevredenheid van de onze klanten is namelijk belangrijk voor ons. Wij luisteren naar uw wensen en leveren uw een schoon auto.

Ervaren Poetsers

Ons autopoetsbedrijf is opgericht in januari 2018. De poetsers van 010 CarCleaing hebben ruim 10 jaar ervaring op het gebied van auto’s poetsen

  • Onze locatie is langs de industrieweg
  • Wij antwoorden uw mail binnen een uur
  • Telefonisch wordt u gelijk te woord gestaan
  • Ultieme behandeling voor uw auto
Service

Ons doel is  om u met een vriendelijk en open houding te woord te staan. De reiniging van uw auto wordt volledig afgestemd op uw wensen.

  • Wij bieden uw een scala van behandelingen
  • De reiniging vindt plaats op de Industrieweg 2d
  • Alleen de beste producten worden gebruikt
  • Diverse betalingsmogelijkheden
Over Ons
Wij zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige service en klanttevredenheid. Onze openingstijden geven u genoeg mogelijkheden om een gepaste afspraak in te plannen.
Wij zijn een jong autopoetsbedrijf. Desondanks hebben de oprichters van 010 CarCleaning ruim tien jaar ervaring met het poetsen van auto´s. Geen klus is ons te vies. Wij werken met een glimlach en reinigen uw auto volledig naar uw wens. Ons motto is om uw auto weer stralend schoon te maken.
Na het reinigen en poetsen van uw auto bij 010 CarCleaning, glimt uw auto alsof  uw de auto voor het eerst uit de showroom ziet rijden. Bij het reconditioneren van uw auto, wordt uw auto zowel van binnen als van buiten gereinigd. Het exterieur van uw auto wordt gewassen, gepolijst en in de wax gezet. Bij het shamporellen van het interieur wordt uw auto vlekvrij gemaakt. Alle vlekken op het interieur van uw auto wordt verwijderd. Dit geldt ook voor eventuele vlekken op de bekleding van uw auto. Na een behandeling bij autopoetsbedrijf 010 CarCleaning worden weersinvloeden op de laklaag van uw auto gering. Zure regen, UV-straling, strooizout, luchtverontreiniging en straatvuil zorgen ervoor dat de laklaag snel in kwaliteit achteruit gaat. Regelmatig uw auto reinigen is zeer belangrijk. Vuil en regen glijden makkelijker van uw auto na de behandeling.
onze missie
Wij zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige service.
Klanttevredenheid staat bij ons op nummer 1. uw mening is voor ons heel belangrijk. Wij streven er namelijk naar om uw specifieke wensen tegemoet te komen. Dit willen wij realiseren door het verlenen van hoogwaardige service. De verschillende service worden tegen een scherpe prijs aangeboden.

Gepoetste auto´s

Autopoets Galerij