fbpx

Service

Onze Service

Uw auto weer stralend schoon!

010 CarCleaning Maassluis streeft naar het leveren van goede kwaliteit en service. Klanttevredenheid is voor ons heel belangrijk. Onze handelingen worden volledig afgestemd op uw specifieke wensen. Alleen de beste materialen worden gebruikt bij het poetsen va uw auto. Wij behandelen uw auto alsof het ons eigendom is. Zeer voorzichtig en met een oog voor detail wordt uw auto gereinigd. eveneens krijgen wij graag feedback van u. Zo zorgen wij er samen met u voor dat onze kwaliteit gewaarborgd blijft.

Exterieur wassen

Al het modder, zand, vuil en insecten (op de voorbumper en voorruit) worden verwijderd. Bij het wassen van de exterieur van de auto wordt er speciale shampoo en spons gebruikt. Uw auto wordt hierdoor krasvrij gewassen.

Polijsten

Bij het polijsten van uw auto wordt uw auto krasvrij gemaakt. Bijna alle krassen zullen verdwijnen na de behandeling. Bij de behandeling wordt uw auto lichtjes geschuurd met een speciale spons. Eveneens wordt bijna elke aanslag van uw autolak verwijderd.

Interieur reinigen

Bij het reinigen of shaporellen van de interieur van uw auto wordt er met een speciale shampoo en doekjes alle vellen verwijderd. Bij het kiezen van de juiste pakket worden ook de vlekken op de bekleding verwijderd.

010 CarCleaning

Waarom kiezen voor 010 CarCleaning?

Kiezen voor 010 CarCleaning betekend dat uw auto naar uw specifieke wensen wordt gereinigd. Dit betekend dat wij extra handelingen te verrichten om u wensen tegemoet te komen. Hiernaast ziet u een filmpje met daarin een auto met een zeer vieze hemel. De auto is van een ketting roker geweest. De rook was helemaal ingetrokken in de hemel. Zoals te zien in het filmpje is het ons gelukt om de viezigheid eruit te krijgen. Vervolgens is er ook een ozon apparaat gebruikt om alle geurtjes uit de auto te verwijderen.

Ervaren team

Wij leveren de beste resultaat!

In de winter krijgt uw auto heel wat te verduren. Uv-straling, luchtverontreiniging, vuil en regen zorgen ervoor dat uw auto minimaal een keer per jaar gepoetst moet worden. Dankzij de jarenlange ervaring weet u bij 010 CarCleaning  zeker dat uw auto na het poetsen weer glanst als nieuw en beschermd is tegen de invloeden van het weer.

Uw auto laten poetsen door 010 CarCleaning

  • Uw auto professioneel gepoetst: ruim 10 jaar ervaring
  • Uw auto van binnen en buiten reinigen
  • Gratis ophaal en breng service bij poetsen
  • Zorgeloos de winter door

Auto categorie

Bij welke categorie past uw auto?
Kleine auto's
Bij kleine auto’s gaat het om categorie A. Hierbij moet u denken auto’s zoals Toyota Aygo, Citroen C1 en Volkswagen polo.
Medium grote auto's
Medium grote auto’s behoort tot categorie B. Hierbij kunt u denken aan BMW 3 serie, Mercedes C-klasse en Audi A4.
Familie auto's en SUV
Familieauto’s en SUV’s behoren tot categorie C. Bij deze categorie kunt u denken aan Volkswagen Touran, Opel Zafira, BMW X5 en Range Rover.
Bestelauto's
Bestelauto’s behoren tot categorie D. Hierbij kunt u denken aan Volkswagen Caddy en Renault Kangoo.
Bussen
Bussen behoren tot categorie E. Hierbij kunt u denken aan Mercedes Vito en Volkswagen Transporter.

Gepoetste auto´s

Autopoets Galerij